Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartamenty Marine, Kwatery całoroczne, Pokoje Gościnne całoroczne

Adres obiektu Sienkiewicza 3/1, 72-600 Świnoujście
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Emilka z mama i Kajtusiem.
Dodano: 2017-05-07
Pobyt od: 2017-04-29 do 2017-05-06 IP: xx.11.128.91
 
 
  

POLECAMY:)super okolica wszędzie blisko. Przemili gospodarze. Pokoje piękne czysciutkie zadbane piękniejsze niż na zdjęciach. Szkoda ze trzeba było wracac.


 
 

Agnieszka i Grzegorz Pietrzak, Ewelina Leszczewska z dziećmi
Dodano: 2015-07-28
Pobyt od: 2015-07-02 do 2015-07-13
 
 
    

Polecamy zarówno pokój 2 jak i 4 osobowy. Pani Kasia wprowadziła kilka zmian, które sprawiły, że kwatery stały się jeszcze bardziej przytulne. Super lokalizacja. Blisko do morza, promenady i parku, w którym jest plac zabaw dla dzieci. Obiekt zgodny z opisem, a nawet w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. Gospodarze przemili.Bardzo polecamy wszystkim wczasowiczom.


 
 

Lidia i Andrzej
Dodano: 2014-08-21
Pobyt od: 2014-07-24 do 2014-08-04
 
 
  

Polecamy bardzo. Wspaniałe położenie. Mili gospodarze (szczególnie wspominamy słodkie niespodzianki Pani Jadwigi). Świnoujście miasto w którym nie można się nudzić.


 
 

Aneta
Dodano: 2014-05-09
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-05
 
 
   

Pokój dwuosobowy: ładny, przytulny, bardzo czysty. W aneksie kuchennym wszystko co najpotrzebniejsze było pod ręką. Bardzo mili właściciele. Lokalizacja rewelacyjna, bardzo blisko promenady i morza. Cena godna polecenia. Pozdrawiam


 
 

Kasia i Wojtuś (Gliwice)
Dodano: 2013-01-09
Pobyt od: 2012-08-11 do 2013-01-20
 
 
 

Super wakacje spędzone w super warunkach!!! Polecam serdecznie!!


 
 

Ada i Michał
Dodano: 2013-01-03
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-02
 
 
    

Przemili gospodarze,świetne warunki, piękna okolica, polecamy absolutnie wszystkim. Najlepiej spędzony sylwester w życiu. Ada i Michał.


 
Iwona Kubiaczyk z Michasiem
Dodano: 2011-07-02
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-06-30
 

Mieszkaliśmy w pokoju 2 osobowym.W rzeczywistości dużo lepsze wrażenie niż na zdjęciach: jasny,wygodny, przytulny, ale też wystarczająco obszerny i wyposażony we wszystko co do szczęścia potrzebne. Bardzo czysto i gustownie. Świetna lokalizacja blisko morza. Przemiła gospodyni troszcząca się o gości i rozpieszczająca smakowitymi niespodziankami. Polecam, dziękuję i chętnie jeszcze wrócę. Iwona Kubiaczyk z Michasiem


 
Agnieszka z Wrocławia
Dodano: 2011-01-04
Pobyt od: 2010-12-31 do 2011-01-02
 

Bardzo polecam, byłam juz drugi raz zimą, ładny pokój, cieplutko, czyściutko, wszystkie potrzebne rzeczy które powinny być w domu są. polecam


 
Agnieszka i Grzegorz Pietrzak
Dodano: 2010-11-10
Pobyt od: 2010-07-01 do 2010-07-01
 

super!!! pokoje zgodne z opisem, właściciele bardzo mili, spokojne miejsce w sam raz do wypoczynku z dziećmi


 
Agnieszka i grzegorz Pietrzak
Dodano: 2010-11-10
Pobyt od: 2010-01-07 do 2010-10-07
 

super!!! pokoje zgodne z opisem, właściciele bardzo mili, spokojne miejsce w sam raz do wypoczynku z dziećmi


Opinie 1-10 z 17

 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie